Startsidan » Förlovning och vigselringar

Vigselringar och förlovningsringar

vigselringDet är inte det lättaste att hitta vigselringen som just du vill ha. Dessa butiker kan hjälpa dig om du har egna idéer på hur du vill att din ring skall se ut. Självklart har de även ett stort utbud av egendesignade vigselringar och förlovningsringar.

Läs mer om vigselringar och smycken
» Att tänka på vid köp av vigselring
» Diamanter och dess kvalitet

Artinians Juveler

Artinians juvelerButiken drivs av makarna Philp & Veronica Arinian Philip är fattarmästare med mästarbrev och medlem i Guldsmedsmästarnas riksförbund. Vi tillverkar juvelsmycken i egen ateljé med Vigsel och Förlovningsringar som specialitet. Vi arbetar i Guld (Gul, Rosè Vitt och Rött) Palladium och Platina. Vi har många modeller att inspireras av eller om ni har en egen ide för design. Välkoma in till våran förbättrade hemsida! Vi uppdaterar den regelbundet med bilder på våra nya modeller.

www.juvelsalongen.se

 

Hellkes

HellkesHos Hellkes kan du köpa din vigselring eller förlovningsring direk på nätet eller i någon av deras butiker. Du hittar ett stort utbud från välkända tillverkare.

www.hellkes.se

 

J.S Juvelen

J.S JuvelenJ.S Juvelen är ett familjeföretag där du hittar egendesigande ringar. De arbetar mycket med färgade stenar såsom safirer, rubiner och smaragder. Deras smycken är alltid tillverakde med det lilla extra.

www.juvelen.se

 

Peter Schutz

Peter SchützHos Peter Schütz hittar du egendesidnad vigselringar i många olika utförande. Här finns även andra smycken och ringar som passar andra tillfällen.

www.smyckesmeden.se

 

Schalins

SchalinsSchalins är ett svensk företag som tillverkar olika typer av ringar. Här finns allt från egendesignade vigselringar och alliansringar till enklare förlovningsringar. För att köpa någon av Schalins ringar får du vända dig till någon av dess återförsäljare i landet då de inte har någon egen försäljning direkt till privatperson.

www.schalins.se

 

Smyckestudion

SmyckestudionLetar du efter unika ringar med egen design så är Smyckstudion helt rätt. Här skapas kontraster och befinner sig i en gammal, men modern miljö.

www.smyckestudion.se

 

Annons

Populära artiklar

 • Bröllop utomlands
  Information om hur du förbereder dig inför bröllop utomlands.
 • Göra egna smycken
  Att göra egna smycken till ditt bröllop har aldrig varit enklare.
 • Talordning på bröllop
  Vilka brukar hålla tal på bröllop, och när.
 • Vigselprogram
  Ett vigselprogram är bra att ha så att alla bröllopsgäster vet ungefär vad och när olika saker skall hända.

Senaste butikerna

 •