Startsidan » Festen » Hyra ljus- och ljudanläggning

Hyra ljus- och ljudanläggning

MixerbordHar du själv någon bekant som kan hålla i musikmixandet eller behöver du utrustning till en DJ du anlitat? I så fall kan du hyra både ljus- och ljudutrustning istället för att köpa. Detta är en klart prisvärt alternativ istället för att köpa all utrustning. Ett undantag är om du vet att du kommer att använda utrustningen flera gånger framöver.

Ljud

Det du behöver i ljudväg är högtalare, mixerbord och CD-spelare/MP3-spelare. Många mixerbord är kombinerade CD-spelare/mixerbord. Oftast ingår även nödvändigt kablage. Till högtalarna kan det vara bra att ha stativ. Vissa hyr ut högtalare komplett med stativ andra hyr ut dessa separat.

Ljus och effekter

När det gäller ljuseffekter finns det en rad olika produkter att välja bland. Gemensamt för allt ljus är att de anpassar sig till takten i musiken. Det du behöver göra är att välja modell och montera upp allting.

Förutom ljuseffekter kan du välja till effekter som rök och bubblor. Dessa kan vara riktigt stämningshöjande, tänk dock på att det inte är lämpligt att använda bubblor överallt.

» Musik på bröllop

Annons

Populära artiklar

 • Bröllop utomlands
  Information om hur du förbereder dig inför bröllop utomlands.
 • Göra egna smycken
  Att göra egna smycken till ditt bröllop har aldrig varit enklare.
 • Talordning på bröllop
  Vilka brukar hålla tal på bröllop, och när.
 • Vigselprogram
  Ett vigselprogram är bra att ha så att alla bröllopsgäster vet ungefär vad och när olika saker skall hända.

Senaste butikerna

 •